LG Back to the nature Instagram Fotópályázat

9-13. évfolyamos középiskolai tanulók számára

Ember, technológia és természet – három fogalom, amely átszövi a mindennapjainkat, és folyamatosan hat egymásra és az életünkre. Az LG hisz abban, hogy technológia és természet harmonikusan megférhet egymás mellett, és együtt teheti szebbé, kényelmesebbé és jobbá az emberek életét. Abban, hogy a technológiát használva is odafigyelhetünk a természetre és a környezeti szempontokat szem előtt tartva is élhetünk a technológia által kínált lehetőségekkel.

Te hogy látod mindezt?

Mutasd meg te is saját fotóddal, szerinted hogyan hat egymásra, hogyan él együtt a mindennapokban ember, technológia és természet!

Töltsd fel hosszabbik oldalán minimum 3000 pixeles méretű, a témában készült fotódat saját nyilvános Instagram profilodra 2019. november 30-ig, jelöld meg az #LGbacktothenature hashtaggel és nyerj!

Fotóddal nem csak saját magad, de az iskolád nevében is pályázol, hiszen az LG az oktatók munkáját is szeretné segíteni egy prémium projektorral. Az első helyezett így nem csak egy 150 000 Forint értékű Extreme Digital utalványt nyer, hanem egy LG PF50KS projektort és egy, a Humusz Szövetség által tartott fenntarthatósági oktatást is saját középiskolájának.

Az első három helyezett és közönségdíjas képeket az LG 2019. december 9. és 20. között ráadásul a Mammut Bevásárlóközpontban is kiállítja a fotópályázat zsűrielnöke, Annoni Zita saját képei mellett!

Természetesen a további helyezettek is nyereményben részesülnek: a második helyezett 100 000 Forint, a harmadik helyezett pedig 50 000 Forint értékű Extreme Digital utalványt kap. A legtöbb kedvelést kiérdemlő kép feltöltője továbbá egy egy LG PK3 hordozható Bluetooth hangszórót vihet haza!

Pályázati kritériumok és játékszabályzat: lg.com/hu/backtothenature