Tudnivalók a beirtatkozással kapcsolatban

Kedves Tanuló!

Mivel felvételt nyertél iskolánkba, ezért e tájékoztatón keresztül részletes felvilágosítást adunk a közel-jövő feladatairól.

Beiratkozás: 2021. június 22-én, kedden 8 órától 15 óráig.

Helyszín: Sopron, Szent György utca 9.

Kérjük, hogy szülővel (gondviselővel) együtt jelenj meg.

A beiratkozásra hozzátok el:

  • az általános iskolai bizonyítványt, FONTOS!
  • személyi igazolványt, a születési anyakönyvi kivonatot,  a TAJ-számot
  • diákigazolványt
  • A középiskolai diákigazolvány igényléséhez a helyi okmányirodától adatlapot, ott készült fényképről, aláírásról lapot kell hozni.(NEK lap Nemzeti egységes kártyaigénylő lap) Legyetek szívesek az okmányirodai lapot egyeztetni a születési anyakönyvi kivonatban, a személyigazolványban, illetve a lakcímkártyában szereplő adatokkal (különösen a név helyességét nézzétek át, ha neked vagy a szüleidnek két neve van, akkor mindenhol úgy szerepeljen)!
  • iskolapóló 2,000,- Ft/db áron vásárolható meg.

Szerezz be a testnevelési órákhoz 2 tornanadrágot, 2 fehér tornatrikót, 1 pár tornacipőt, 3 pár sportzoknit.

Kérjük, hogy az egészségügyi törzskönyvedet és az oltási lapodat az általános iskola védőnője juttassa el iskolánk védőnőjének! Levelezési cím:
9400 Sopron, Szent György utca 9. Tóthné Csabay Erika részére

EGYÉB TUDNIVALÓK:

Kollégiumi tanulók:

  • Felvettünk a kollégiumba is (aki igényelt). Ősszel hozz magaddal legalább fehérneműt, törölközőt, pizsamát, fogkefét, papucsot, fürdőköpenyt, fürdőnadrágot, ruhaakasztókat és cipőtisztító eszközöket; szükséges melegítő (alsó-felső), tornazsák, a szennyesruha tárolására vászon ruhazsák. Otthonról kell hoznod párnahuzatot, paplanhuzatot, lepedőt.
  • Hozz 2 db biztonsági lakatot, 2 db ideiglenes lakásbejelentőt, 2 db igazolványképet, 5 ív csomagoló-papírt, névcímkéket. Szükséges egy nagyobb műanyag doboz (élelmiszer tárolására), továbbá evőeszköz, tálca, konyharuha, 60 literes szemetes zsák.
  • Javasoljuk, hogy az egészségügyi csomagodban legyen fájdalom- és lázcsillapító, meghűlés kezelésére szolgáló készítmény, hányinger-csillapító, hasmenés elleni szer, torokfertőtlenítő (tabletta vagy cukorka), ragtapasz.
  • A szeptember havi kollégiumi étkezési hozzájárulás várhatóan 940 Ft/tanításinap, amely tartalmazza a reggeli, ebéd és vacsora költségét. Fizetni majd csak szeptember végén az első számla elkészülte után kell.

Erdészek, kertészek, környezetvédők

  • A gyakorlati foglalkozásokhoz egy munkaruhát be kell szerezni. Kötelező a bakancs, esőköpeny, sapka, sál; célszerű gumicsizma és munkaruházati kesztyű beszerzése is.

A faipari szakra felvettek:

  • rajzfelszerelést kell beszerezniük: 2 db vonalzó (45o-os és 30o-os); 1 db egyenes vonalzó (300 mm-es); 1 db körző; 1 db rajzmappa, 1 db szögmérő és 1 db 3 m-es mérőszalag.

Tanévnyitó ünnepség várhatóan: 2021. augusztus 29-én vasárnap 1500   
Helye: az intézmény kollégiuma ( Lackner Kristóf utca 7.)

A kollégista tanulók 9 órától foglalhatják el a szálláshelyüket.

Amennyiben nem felel meg az időpont, kérlek, vedd fel az iskolával a kapcsolatot (99/506-473) Hegedüsné Benke Beáta igazgatóhelyettesnél.
A szünidőben jó pihenést és kellemes nyaralást kívánok.

Sopron, 2021. 06.11.

         Sztojkáné Bodor Ildikó
                         igazgató