MOME Erdőtelepítési program

A Moholy-Nagy Művészeti Egyetem 2023-as erdőtelepítési programja sikeresen lezárult november 17-én. A projekt megvalósításában különösen fontos volt a Roth Gyula Erdészeti Technikum szerepe, a Molnár András által vezetett, 7 diákkal erősített csoport szakmai munkája.

Mind az előkészítő munkálatokban, mind az erdőtelepítési folyamat koordinálásában, a facsemeték elültetésének minőségbiztosításában kiválóan teljesítettek. Készségesen és elkötelezetten álltak rendelkezésre minden felmerülő kérdés esetén. Az általuk nyújtott segítség nélkül ez a program bizonyára nem lett volna ilyen sikeres.

Ezúton szeretném kifejezni őszinte hálámat az Ön és a hallgatói elkötelezettségéért, ami lehetővé tette Egyetemünk számára, hogy 1 nap alatt kicsit több mint 5 hektáron 21 500 facsemete kerüljön elültetésre Garaboncon. Az esemény során több mint 200 MOME polgárt (hallgatót, oktatót és munkavállalót) mozgósítottunk meg a cél érdekében. A Roth Gyula Erdészeti Technikum szerepvállalása kulcsfontosságú volt ahhoz, hogy ez a kezdeményezés eredményesen zárulhasson.

Köszönöm még egyszer az együttműködésüket és az iskola részéről nyújtott támogatást. Remélem, hogy a jövőben további hasonló együttműködésekre lesz lehetőségünk.

Bakucz Vivien

(fotó: Lakatos Máté)